VIDEO Samsung Galaxy Note2 – S3 la pătrat!

Dinozaurii trăiesc printre noi și sunt artiști. Cam asta e povestea lui Samsung Galaxy Note ajuns la generația a doua, adică Note2. Uriașul coreean este de acum mai lucios, adică glossy și parcă mai ușor de ținut în mână. Adică nu o să pară o paletă de ping-pong, pentru bărbați vrednici cu palme sănătoase. Ba da, o să arate ca o paletă de ping-pong, chiar și pentru ei. Dar e una mai mică decât modelul anterior.

Ecranul este de acum 16:9, adică perfect pentru video HD însă are 5,55” în diagonală și o să transforme mâna unei domnișoare într-un accesoriu în loc ca lucrurile să fie pe dos. Face deasemenea ca iPhone5 sau Galaxy S3 să arate ca jucăriile unui copil. Este o priveliște demnă de o experiență Jurassic Park.

Ca să continui pe aceeași linie de idei, acesta este telefonul pe care nici o domnișoară/domnișor metrosexual nu o să îl țină la vedere, în vârful degetelor în timp ce pășește interesant/ă cu poșeta atârnată de același braț. Sau mai știi ce modă mai izbucnește prin mall-uri?!?!

Râdem, glumim, iată review-ul meu video serios, mai jos.

 

Am prezentat Samsung Galaxy Note2 și la iLikeIT.

Acest test are o continuare. O să postez în curând un clip video despre Samsung AllShare Cast Dongle. O cutie mică, neagră și deșteaptă care va desființa Smart TV-ul. Sau o să îl oblige măcar să fie cu adevărat deștept…

80 comentarii

 1. Razvan

  Foarte rapid, ecran impresionant, dar face un telefon foarte mare (S3) sa para mic.. Si cred ca e nevoie de pantaloni cu buzunare foarte mari (atat pentru dimensiuni, cat si pentru pret..)

 2. marius

  Salut,

  Te rog spune-mi unde gasesc inregistrarea emisiunii de azi (2 octombrie) despre comertul electronic? Pe site-ul it.stirileprotv.ro apar numai articolele scrise.

  merci

 3. Grosu Daniel

  Salut. Stii cand o sa ajunga la operatori? De preferat vodafone? Si la ce pret?
  Multumesc mult. Un review foarte bun. Am acelasi sentiment de dorinta sa am telefonul cum am avut si la actualul meu telefon(Desire HD).

 4. Doru Bancescu

  Oare de ce mi se pare mai mare cel inchis la culoare ? Oricum ai acolo asa niste „bunaciuni” in mana :)) poate intr-o zi am sa am si eu macar unul din ce ai tu acolo :))

Lasa un comentariu

Nume*:
Email*:
Website:
Comentariu*:
* Nume, Email si Comentariu obligatorii

 • Mă găsiți pe:
 • facebook
 • twitter
 • youtube
 • RSS Feeds