VIDEO Evolio Evotab Fun – tableta românească de 7” cu GPS + accesorii smart

Atunci când laptopul sau o tabletă de 9,7 sau 10” sunt prea mari, o idee bună ar fi să ai o tabletă de 7”. Mă refer la momentele când ești în mișcare și ai nevoie de navigație sau citești ceva ori te uiți la un film. Sigur că poți folosi și un telefon pentru asta dar tot mai bine se mișcă o tabletă cu un ecran nici prea mare nici prea mic. Producătorii români au făcut pași uriași de la primele modele și aduc deja tablete care arată și se mișcă precum cele cu firmă ”mai lucioasă” dar la prețuri românești. La 5-600 de lei poți avea în buzunar internet, email, jocuri sau filme iar asta e o mică revoluție din punctul meu de vedere.

Am testat și mi-a plăcut Evotab Fun de la Evolio și i-am ales câteva accesorii interesante. Sper să vă placă și vouă.

Partea 1

Partea a 2-a

Pagina oficială aici.

Poți cumpăra de aici: Evolio Evotab Fun de la eMAG

88 comentarii

 1. cristian

  Alex P spune-mi te rog cat timp ii ia acum sa gaseasca semnalul?
  Cei care ma aveti aceasta tableta spuneti-mi cat ii trebuie sa gaseasca semnal gps?

 2. ionut

  Este de apreciat calitatea materialelor folosite in constructia tabletei.Eu am cumparat-o de o saptamana,am instalat IGO ca program gps si mai mult de atat nici ca se poate.E cea mai buna alegere din prisma raportului calitate-pret.Recomand!

 3. Adrian

  In privinta calitatii ce parere ai. Calitatea softului ma refer, calitatea materialului am vazut ca ai o parere buna. Am temeri in privinta marcilor romanesti, nu stiu de ce.

 4. Catalin

  O am de 2 sapt deja si nu mi-a facut probleme. din ce m-am uitat si pe alte site-uri nu am gasit aceleasi specificatii la banii astia, deci daca vrei ceva ok se merita pretul. initial vroiam un ecran de 10”, dar sunt prea scumpe. pt mail, fb si gps mie imi e suficient evolio asta.

 5. Alex P.

  Da, garantia asta mi se pare un avantaj considerabil. Se pare ca tableta e foarte buna, altfel n-ar fi dat 5 ani.
  Eu m-am si jucat putin cu ea, se misca tare bine. Si imi mai place sa o iau cu mine seara, cand citesc. Daca adorm, nu se sifoneaza si se stinge de la sine.

Lasa un comentariu

Nume*:
Email*:
Website:
Comentariu*:
* Nume, Email si Comentariu obligatorii

 • Mă găsiți pe:
 • facebook
 • twitter
 • youtube
 • RSS Feeds