iLike IT

Acum doi ani mama nu folosea calculatorul. Acum şase luni mi-a cerut prietenia pe o reţea de socializare, iar astăzi îmi scrie pe Messenger. Convinge-ti mama sa se uite alaturi de tine la noua rubrica I Like IT din Stirile ProTV de dimineata, de la 7 la 10 de luni pana vineri”.

„iLike IT”, in direct si pe m.stirileprotv.ro

PS
Mihai Dedu si Andreea Liptak au fost victimele unei farse la care a complotat toata regia, plus Busu si Neti. Nu erau de fapt in direct dar credeau ca se scurtase pauza de publicitate.

259 comentarii

  1. Iulian C

    Domnule Buhnici va urez succes cu noua emisune pe care o faceti , si va dau un sfat , daca intradevar doriti sa prezentati romanilor noutatile softwere , nu promovati doar produsele Colosului Microsoft , nu le mai faceti atita reclama pe gratis , nu le mai promovati interesele comerciale , Daca intradevar urmariti interesul romanilor , prezentati si alternativele mai putin scumpe sau chiar free . a produselor softwere . Prezentati romanilor softwerul ” open source ” , Prezentati Linux Ubuntu , Linux Mint , Madriva , Zorin , Fedora , Knopix , Debian . daca veti face unele cercetari veti vedea ca exista multe forumuri rominesti Linux , veti vedea ca exista zeci de mii de utilizatori linux in romania , iar in lume Zeci de milioane . http://www.rogeek.net/2011/06/cine-foloseste-gnulinux-in-lume.html . Rusia intentioneaza sa utilizeze doar linux in viitor http://www.jurnalul.ro/jurnalul-national/jurnalul-national/rusia-vrea-propriul-sistem-de-operare-pe-baza-de-linux-550210.html . Cele mai de succes flme , Avatar , Stapinul inelelor , X-men etc au folosit pt realizarea efectelor speciale softwere Linux Ubuntu . http://osn.ro/hardware/pandora-din-ubuntu/ . Firma care a realizat efectele se numeste Weta Digital din Noua Zeelanda , acesta e palmarsul lor http://www.wetafx.co.nz/features/ . daca asta nu recomanda Linux ca un sistem de operare foarte bun si stabil, eu nu stiu ce ar putea face asta .

Lasa un comentariu

Nume*:
Email*:
Website:
Comentariu*:
* Nume, Email si Comentariu obligatorii

  • Mă găsiți pe:
  • facebook
  • twitter
  • youtube
  • RSS Feeds