Dacia Logan Tce – 0,9 benzină! PriceKiller-ul românesc, reloaded!

Logan Tce
Succesul Loganului nu mai are nevoie de legendă. Dacia Logan Tce 2012 în varianta de echipare Laureate (adică full) e atât de simplă încât ar șoca un proprietar de mașină premium. Dar l-ar duce la fel de repede prin trafic de la A la B și chiar la CT. Dacă respectă limitările de viteză va fi chiar o plimbare decentă. Și i-ar lălăi plăcut în ureche de pe mobil prin bluetooth pe sistemul audio de calitate. Toate geamurile și oglinzile sunt de acum și ele excitate de electroni. SF românesc… Ce mașină pe benzină mai știi însă cu consum sub 6L/100Km? Și să aibă 5 locuri? Și portbagaj în care să încapă toată moștenirea familiei? Vorba lungă… Hai cu video.

Dacă plecăm de la logică simplă, pragmatică, Dacia Logan Tce este pur și simplu cel mai convenabil pachet pentru o familie românească. Și atunci te întrebăm? Ce te motivează să alegi sau nu un Logan?

Ultimele articole

Articole recomandate

164 Comments

  1. Da si eu am vazut rable dastea de logan mai ales sandero si mcv in Deucheland nu de alta dar ich wohnen here adica cam locuiesc de vreo doi ani aici :). De ce ar cumpara nemtii logan simplu pentru ca aici ai de obicei 3 benzi pe un sens pe autobahn si oricum la un caranbul sigur nu ai sanse nici in x5 chiar asa ca normele de siguranta nu prea mai conteaza mai ales daca te rastorni pe cand in romania impactul e deobicei frontal si deci ce primeaza? airbagurile loganului care nu se deschid sau cele 20 de airbaguri ale BMW-ului ? aaa revenind la subiect de ce o cumpara pentru ca o folosesc la naveta fara prea mari pretentii iar in perioada de garantie au ADAC inclus ceea ce inseamna ca primesc masina de schimb instant daca se buleste rahatul in drum. Dupa ce trece de garantie ti-o paseaza tie ca rebut sau la schrott dezmembrari sau cimitir cum s-o numii. Eu unu as fi mai sigur pe un sh de 4000E cu inca 6000E in buzunar decat sa dau 10000e pe o rabla care rugineste in 5 ani maxim? putere ce sa mai zic cred ca trebuie sa prind un vant din spate daca incarc MCV-ul mai ales cu 75cp sau probabil il umplu cu puf sau cu baloane cu heliu:)))))). hai lasand gluma la o parte cand dacia va face masini atunci sigur imi voi lua dar pana atunci tinand cont ca mai fac drumuri in tara si nu am autobahn peste tot parca as prefera un pui de BMW cu airbaguri tip cortina de ex:)) banuiesc ca loganu are nu???:)) hai ca deja mi-am spus punctul de vedere.

  2. Eu detin deja acest model si am platit fara tichetul rabla 8000 euro. Eram si eu in dubiu daca sa -mi iau o masina straina (ger) sau una noua – Logan. In cele din urma am optat pt masina „romaneasca”[ si tin sa precizez k nu regret deloc. O reomand oricui are nevoie de o masina si nu de „fitze”. Este facuta pt noi pt Romania. Un minus major il reprezinta butoanele pt geamuri care nu sunt inca pe portiere decat pt modelul aniversar de 10 ani.

  3. ia-ti tu o vechitura de 6000 in care mai bagi inca pe atat si lasa-i pe cei care vor sa isi ia o masina noua. numai parliti comenteaza pe aici, care iau shuri si nu au ce manca dupa aia. Loganul e o afacere buna la raportul calitate/pret pe care il ofera. Eu am primit o reducere de 2500 euro cu programul rabla si inca ceva voucher, cu banii care ii dau pe ea nu stiu ce pretentii mai pot avea.

  4. George, tu ce m-ai sfatui la o DAcia Logan pe benzina sau pe motorina? DAca as fi sa cumpar pe benzina motor 1.2 Tce si 0.9 Tce. Care ar fi mai bun? 1.2 pentru ca este un motor mai mare cu 4 cilindrii sau sa merg pe 0.9 Tce cu 3 cilindrii si consum mai mic semnificativ fata de 1.2?

  5. CEI LIPSESTE ??????

    LIPSEASTE CAMERA LA MERSUL INAPOI ( ESTE O MASINA MARICICA CARE ARE SPATELE MAI LAT DECAT BOTUL SI ESTE SI PUTIN RIDICAT ASTFEL INCAT SA ITI OBSTRUCTIONEZE VEDEREA LA MERSUL CU SPATELE )

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.