VIDEO Nokia Lumia 1020 – cea mai bună cameră foto pusă pe un smartphone în 2013

Nokia Lumia 1020 vs 925 (www.buhnici.ro)

Titlul spune totul. Dacă vrei să vorbești la telefon cu o cameră foto compactă în formă de telefon, ai iPhone 5(S) sau Lumia 925. Dacă vrei o cameră foto compactă cu pretenții de DSLR, nu ai altă opțiune decât Nokia Lumia 1020. În modul automat o să fie la fel de banală și de enervantă ca o pungă de popcorn într-o sală de cinema dar o dată ce ai prins puțin habar despre balansul de alb, schimbarea de șarf, expunere sau ISO ești deja pe calea spre succesul măsurabil cu like-uri și share-uri pe orice rețea socială. Însă 1020 nu este doar atât. Vorbim despre un smartphone cu de toate și chiar mai mult. Accesoriile lui o să îți ia ochii și te poți trezi periculos de ușor, din nou… fan Nokia. Cu tot cu micile lui defecte. Tot ce contează, vezi în review-ul meu video unde îl comparăm și cu Nokia Lumia 925.

Nokia Lumia 1020 este primul super-smartphone cu Windows care emite pretenții de amiral. Este amiralul unei armade care a crescut spectaculos în 2013 care se pregătește deja să predea ștafeta unui luptător de categorie și mai grea. Primul phablet Windows, Lumia 1520. Despre acesta, în curând.

Ultimele articole

Articole recomandate

126 Comments

  1. Salut George!

    Ce imi recomanzi intre 1020, nexus 5 si z1 compact ? Ma intereseaza pentru poze si fluenta softului. Iau in considerare si bateria, dar cel mai greu imi este sa aleg intre windows si android. Multumesc.

  2. Buna George. Mi-am achizitionat de curand un Nokia Lumia 1020 si am o nelamurire: de ce nu se salveaza in calculator pozele la relozutia la care le face? Am nevoie de poze sa le pun pe net asa cum sunt in telefon. Poate nu stiu eu sa umblu la el inca?

    • Vezi că în setări ai opțiune să salveze pozele la doua rezoluții diferite. Ești sigur că atunci când dai click dreapta pe poza, la informatii nu apare rezoluția setată de tine?

  3. george salut,te urmaresc din rep Moldova si imi plac clipurile tale,,as vrea mult sa-mi dai un sfat de profesionist,,stau intre a alege sony xperia z3 compact si nokia lumia 930,,,lumineazama te rog ce sa aleg

  4. Buna ziua,
    Calatoresc mult si imi doresc un telefon cu camera buna. Nu folosesc jocuri. Vreau sa fie bun si ca telefon , usor de folosit si sa tina bateria cat mai mult.
    Un sfat va rog : Nokia Lumia 1020 sau LG G3? Sau aveti alta optiune?
    Va multumesc!
    Mihaela

  5. Am cumparat un nokia lumia 1020 si as vrea sa stiu cum sa fac poze sa folosesc camera la capacitatea ei cea mai buna pt camera care o are ,trebuie sa descarc vreo aplicatie sau te rog daca poti sa raspunzi am vizionat materialele tale dar nu prea am inteles ce aplicatie folosesti la poze

  6. Salut George!
    Acest telefon il urmaresc de ceva timp dar tot vad ca au aparut telefoane cu camere din ce in ce mai bune, dar ce vreau sa stiu daca acest nokia 1020 poate face fata cu lg g4 ,htc m8 sau m9, sony z4 ?Tu ce parere ai??

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.