Renault Scenic Xmod – Mașina de mers la pește!

Screen Shot 2015-02-17 at 13.14.03

Pentru că e ideală în oraș și-n portbagaj ai destul loc pentru cumpărăturile de la piață sau hypermarketuri.

Și pentru că ai 130 de Cai Putere, nu se dezgheață peștele până acasă. Motorul de 1,6 litri trage constant și puternic iar rapoartele scurte de la cutie, fac ca mașina să accelereze precum un TwingoRS.

Însă, Scenic strălucește la drum lung. În spate încap trei persoane. Și când îți spun că încap trei persoane, ele vor sta confortabil. Scaunul poate fi reglat, în așa fel încât poți să lași mai mult loc în portbagaj sau mai mult spațiu pentru genunchi. Interiorul e prietenos și aerisit, iar plafonul e ca un somnifer pentru copii.

Ce are în plus Xmod este garda la sol, mărită față de un Scenic obișnuit și rotița care știe să modifice setările de ESP. E ca și cum ai avea un diferențial, dar nu prea.

Ultimele articole

Articole recomandate

31 Comments

  1. George te rog raspunde la intrebarea asta: Ce model de bmw seria 1 si cu ce motorizare pana in 2007 crezi ca este cel mai ok din punctul tau de vedere? Multumesc frumos.

  2. Scenucul asta este Frumos si Bun, este Spatios si Compact, este Puternic si Economic,, doar ca vitezometrul si ce mai indica pe ecranele ale nu-mi plac DELOOOC.

  3. Ne-ar placea sa vedem un review cu noul model Renault Scenic 2016.
    Lansat la Salonul de la Geneva din martie 2016, acest model, provenit din conceptul R-Space 2011, a inceput sa fie vandut in Franta pe 1 septembrie. Masina nu se comercializeaza deocamdata in Romania. Acest lucru era previzibil atata timp cat familiile tinere romanesti (si nu numai), cer acum crossovers.
    Dupa informatiile mele, Renault va analiza vanzarile in Europa si cererile din Romania, dupa care va decide daca va comercializa Renault Scenic 4 si in patria Daciei.

    Ma gandeam ca la Salonul Auto de la Paris veti avea ocazia de a fi invitati sa testati cum se prezinta noul Renault Scenic (cu jante de 20 inch in standard! ).
    Sa stim si noi ce pierdem !

    Va multumesc si va doresc profit si succes !

    Cu deosebita consideratie, Alin P. Ionescu

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.