VIDEO Allview A4 All – cel mai accesibil smartphone dualsim

Allview A4All

La momentul când scriu acest review, Allview A4 All costă puțin sub 100$, adică 329 de lei. Cel mai ieftin smartphone dual sim de pe piață nu se laudă cu nimic altceva în afară de preț. Dar surprinzător este că face din toate câte ceva. Puțin, cât să fie acolo. Îți promite că vei putea ține două SIM-uri active în buzunar fără să ai nevoie de două telefoane și dacă vrei să te conversezi cu prietenii pe facebook sau alte rețele sociale, o să fie OK. Nu o să ruleze GTA sau alte jocuri 3D pretențioase dar eu sincer nu mai cunosc oameni care se joacă pe mobil… Poate că am îmbătrânit…

Dacă mă gândesc bine ar putea fi însă un ”facebook phone” românesc de succes. Să pui pe el messenger, skype și neapărat tunein ca să asculți radiouri online cu muzică gratis. Are oricum și radio FM cu RDS dacă nu ai opțiune de date pe cartelă.

Dar mai am un pont. Limitarea camerei foto ar putea fi chiar un avantaj. Nu te costă nimic să adaugi pe telefon un cont de Google Plus si activează încărcarea automată a pozelor. Ai spațiu nelimitat câtă vreme pozele nu depășesc… ai ghicit 2Mpx.

Prețuri la zi pentru Allview A4 All click aici.

Ce părere îți face A4 All? Dă share cu un comentariu acestui articol pe facebook și câștigă telefonul testat – Allview A4 All.

151 comentarii

 1. Adrian

  Allview A4 All un smartphone modest insa cu un raport calitate – pret foarte bun .
  Apreciez ca o firma romaneasca produce telefoane destul de bune intr-o piata foarte aglomerata si concurenta .

 2. Ella

  eu cred ca isi va face treaba, mai simplut dar e ok si mai ales la ce pret are !!!! Perfect pentru un copil sau incepator. Nu strica sa il ai in casa :)

 3. Barcer Mihaela

  cred ca ar fi perfect pentru mine, mai ales ca e dual sim (personal si de serviciu), sa nu mai car dupa mine doua telefoane. ca pret, nu stiu ce sa zic, chiar nu am idee, nu ma prea pricep la asa ceva. iar pt retele de socializare, mess,… nu ma intereseaza, pot sa folosesc pc(la servici) si laptop(acasa).

 4. Lazar Muresan

  brici asa, ieftin si cu functionalitatile de care ai nevoie. am deja un telefon asemanator(huawei u8650) si a costat mai mult decat asta si in plus nu are dual sim,. Cei de la all view se intrec pe ei insasi, desi sunt romani.. produsele lor sunt foarte promitatoare.

 5. andrei

  As fi curios sa vad cam cum se simte in mana si cum ruleaza pe configuratia lui care sincer sa fiu pretul nu are competitori la specificatii. Cu acest smart ca sa zic asa se ridica stacheta performantei pentru toate buzunarele :)

 6. Mititelu Sami

  Imi place ! Un telefon super accesibil,perfect pentru orice utilizator modest!Te scapa de plictiseala in orice moment ! merita banii pe deplin !

 7. Dragomir Daniel

  Pana la urma, la ce pret are, nu cred ca se poate compara cu Galaxy S4 sau iPhone 5 etc. Eu cred ca la pretul asta este destula tehnologie in el sa fie si util si distractiv. Majoritatea persoanelor care au smartphone-uri stau mai mult pe retelele sociale decat sa se joace, deci Allview A4 All e destul de ok.

Lasa un comentariu

Nume*:
Email*:
Website:
Comentariu*:
* Nume, Email si Comentariu obligatorii

 • Mă găsiți pe:
 • facebook
 • twitter
 • youtube
 • RSS Feeds