Toyota Aygo 2012 – LEGO portocala

O lecţie neînvăţată înseamnă un eşec total. Nu stiu ce să cred inca despre Toyota Aygo, aşa că-mi îndrept test-ul spre distribuitorii de gume şi prezervative. Eu, unul, nu ştiu dacă aş putea trăi zi de zi cu Aygo. E mai bine să aud taximetristul cum se scuză că n-are să-mi dea rest decât să aud vântul cum şuieră pe la uşi la 30 la oră. Senzaţie majoră.

Deşi e o maşină cât de cât fiabilă, folosită cu succes de câteva sute de micro-întreprinderi, ca maşină de persoană fizică devine plicticoasă.  Noroc cu portocaliul. Și motorul, care, deşi e mic, se aude tare când e forjat, mai ales când încurci treptele la cutia de viteză. E luată de la francezi.

E poate cea mai ieftină maşină de pe piaţă. Iar asta îşi spune cuvântul. Poate fi un cal de cursă lungă pentru cei care schimbă, accelerează și frânează ca la școală dar şi o mașină de tocat bani sub talpa cu toc a unei începătoare.

38 comentarii

 1. Negoescu Cristian

  Astept rewiew-urile noilor Logan si Sandero…care dupa parerea mea vor spulbera iarasi orice gluma de masina gen Up, Citigo, Aygo, care costa 10.000 euro… eu le consider glume proaste.

 2. Hass

  Maicamea are un 107 din mai 2009, pe care l-am condus si eu si cu o plecare de pe loc perfecta, a 2-a pana la 100 a reusit 10.8 secunde pe cronometru. 15 secunde e exagerat…

 3. robert

  Mi-a placut dintotdeauna Aygo, arata cel mai bine dintre supercompacte. Am testat si eu Up! si mi s-a parut de tot rahatul, materialele folosite erau mai slabe ca si in Logan.

  Nu am test 1.0 de pe Aygo, dar am avut o Corolla de 1.3 din 1980, dupa resegmentare am trecut si de 165Km/h cu ea (masina avea ~100.000km).

  Ok review-ul, nu am vazut pe nimeni sa specifice pana acuma sonorizarea sau problema cu aparatoarele in interiorul rotilor din spate, acolo sigur se va face rugina in scurt timp.

 4. Robert

  salut George, mi-a placut testul si nu numai acest, ci toate pe care le-ai facut, spor in continuare.Am o propunere, nu stiu daca a mai fost facuta…ce zici de ideea de a face teste cu masini SH intre 1990-2000 la preturi mult mai accesibile care sa ni le putem permite majoritatea dintre noi, plus ca asa cum spun oamenii mai maturi, pe vremea aia se faceau ,,masini”in adevaratul sens al cuvantului, iti apreciez experienta si sunt de parere ca ne poti sa sfaturi foarte bune, stiu ca e greu de gasit o masina din fiecare in stare buna ca sa vezi ce inseamna cu adevarat, dar nu imposibil. Eu unul as fi dispus sa-ti ofer masina mea la test in cursul saptamanii, bineinteles daca timpul tau iti permite sa faci teste in plus. Imi cer scuze de romanul scris daca a fost prea lung si te-a deranjat.Numai bine

Lasa un comentariu

Nume*:
Email*:
Website:
Comentariu*:
* Nume, Email si Comentariu obligatorii

 • Mă găsiți pe:
 • facebook
 • twitter
 • youtube
 • RSS Feeds