Cea mai bună hartă GPS a României

Care este cea mai bună hartă în materie de navigaţie GPS din România?

ROAD2006?

I-Go?

MioMap?

Nu. Noul ROAD2008!

Cu peste 700 de localităţi noi la nivel de număr stradal, cu blocuri, case şi până şi scuarurile verzi din Bucureşti şi alte oraşe mari, cu localităţile din Ilfov în premieră într-o hartă de navigaţie, ROAD2008 va cuceri cu siguranţă entuziaştii călătoriilor cu maşina.

Creatorii săi au păstrat o surpriză şi tuturor celor care iubesc România dinafara străzilor: o hartă a Deltei Dunării refacută la un nivel incredibil de detaliu, poteci prin munţi în anumite Parcuri Naţionale şi TOATE rezervaţiile naturale din Romania ca punct, delimitare şi suprafaţă, cu iconiţe sugestive şi un sistem inteligent de punere a acestora în evidenţă. Pasionaţii de istorie şi arheologie vor descoperi vestigii de clasă A: cetăţi greceşti, dacice şi romane, medievale şi situri de întindere cum este Valul lui Traian. Peste 400 MB de detaliu pur şi pasiune faţă de versiunea anterioară de 140 MB, la acelaşi preţ: 599 RON cu TVA inclus.

Lansarea urmează în scurt timp. Când iese mai exact, vă voi anunţa. Până atunci vă ofer în exclusivitate câteva capturi de pe noua hartă.

31 comentarii

 1. PDI Romania

  Domnul Aliosha are dreptate doar pe jumatate.

  ROAD se traduce prin „Atlasului Digital al Romaniei” adica este un atlas, care pe langa harta drumurilor si localitatilor digitizata pana la nivel de numar de strada, mai are si paduri, lacuri, cote de nivel etc.

  ROAD foloseste intr-adevar harta SUNCART, insa doar pentru drumuri si localitati. (http://www.romaniadigitala.ro/ro/news_arh.php – articolul din 21.07.2006)

  Nav’N’Go este firma care produce iGO2006+ si mai noul iGO8
  (http://www.navngo.com). Harta folosita este tot de la SUNCART.

  ROAD2008 a avut parte numai de amanari. Prima data de lansare a fost 29 AUGUST 2008.
  (Sursa : http://tech.groups.yahoo.com/group/romania_digitala/message/986)

  A fost amanat pentru septembrie si apoi pentru octombrie.
  (Sursa : http://tech.groups.yahoo.com/group/romania_digitala/message/1165)

  Cele doua harti (SUNCART si ROAD 2008) au acelasi continut pana la un moment dat.

  Fiecare utilizator trebuie sa aleaga bine inainte sa cumpere un soft de navigatie.

  iGO8 – utilizarea mai usoara, update-uri mai usor de facut si harta doar pentru drumuri si localitati

  ROAD2008 – utilizare mai greoaie dar harta se poate folosi si OFF-ROAD.

 2. aliosha

  Domnule Buhnici faceti o confuzie intre o harta GPS si un program de navigatie GPS. Igo, MioMap si Road sunt programe de navigatie diferite dar care folosesc aceleasi harti. Pentru Romania exista o singura harta GPS detaliata produsa de Suncart dupa cum puteti citi in „about” in fiecare program de navigatie. Probabil ROAD2008 vi se pare mai frumos din cauza meniului si pentru ca are harta actualizata pe 2008. Dar nu uitati ca deja iGO a scos „nav and go” cu aceeasi harta 3D si dupa cate am inteles si mio a scos sau va scoate pe piata o versiune actualizata cu noua harta. In rest fiecare versiune de produs are minusurile si plusurile ei, si fiecare utilizator utilizeaza versiunea care ii place cel mai mult.

 3. Pingback: Today’s 10 Blogosphere Quickies | INconstantIN.ro

Lasa un comentariu

Nume*:
Email*:
Website:
Comentariu*:
* Nume, Email si Comentariu obligatorii

 • Mă găsiți pe:
 • facebook
 • twitter
 • youtube
 • RSS Feeds